Infrasugárzók

A infrasugárzók a szem számára láthatatlan elektromágneses sugárzást bocsátanak ki. Ideális megoldás kis terek melegítésére és a hőmérséklet fenntartására, mivel közvetlenül az anyagokat (és nem a levegőt) melegíti. Amikor az infravörös hullámok érintik a felületet, hőenergia szabadul fel, függetlenül a környező levegő hőmérsékletétől. A legtöbb tárgy elnyeli az infravörös hőt, majd lassan engedi vissza a térbe.

Infrasugárzó információk

Infrasugárzók használata

Az infrasugárzókat ajánljuk mindenféle kültéri használatra, rendezvények, vendéglátó egységek, magán teraszok fűtésére, de akár ipari környezetben, csarnokokban munkaállomások fűtésére is.

Az infrasugárzók sugárzási zónáján belül tartózkodva az érzeti hőmérséklet 8-12 C növekszik, ezért nem szükséges hatalmas légteret felfűteni, elegendő csak a munkások tartózkodási zónájára koncentrálni az infrasugarakat.

Az infra kerámiasugárzók különlegessége az innovatív kerámia infra fűtőszál. Ezen magas hőmérsékletű megnövelt fűtőfelület működés közben alig bocsát ki fényt, így nincs zavaró fényhatás. Az infra kerámiasugárzók bekapcsolás után szinte azonnal fűtenek. Kapható több teljesítmény kivitelben, távirányítóval vagy nélküle, fekete és fehér színben. Elsősorban beltéri használatra javasoljuk.